aSSaLaMuaLaikum... peaCe..! jeMpoT SiNngaH.., Moh TerJah...!!

Islamic Widget



Tuesday, September 25, 2012

kenaNgan.....


ASSALAMUALAIKUM  &  SALAM SEJAHTERA.....,
      Entri nk tunjuk pic masa g kem kt ULU BENDUL.., kem peringkat kebangsaan, under kadet pertahanan awam.., hua2..., tu tym tgh gemuk dlu.., tembam kn??
      Masa g kem ni saya bru form 4...., kenangan r kat sana.., mmg best..., x dpt dlupakn sgt..., seminggu kami sana, 1 kontinjen mmg happening..., walaupon sebenarnya kami dari skolah n daerah yg berbeze..,
      Saya tym tu skolah kt SEKOLAH MENENGAH TEKNIK KUALA SELANGOR(KUSTECH), yg lain2 2 ade dari SMK PANDAMARAN JAYA, SMKA KUALA SELANGOR(KUSiS), SMA TANJUNG KARANG (SAMTAK) hah tu jelah.. hihihii...,
      Meh tgok bawah.., ni r pic ktrg.., tupon ade yg x ade.., drg g jenjalan cari makan..,




WALLAHUALAM... (^-^)



dah baca?? (^_^) Terima kasih

zaman remaja.., (^_^)


ASSALAMUALAIKUM  &  SALAM SEJAHTERA.....,
      Entri kalini adalah berkisarkan zaman remaja saya dulu. Orang kata zaman2 baru nk UP  hahahah... biasa r kan. Masa zaman cinta monyet dulu, bila teringat balik, alamat aiii, sumpah kelakar gilaa.., mal upon ade.., “aku ke tu yg jiwang semacam..,” hahahah, tapi Alhamdulillah, masa sudah merubah segalanya..,
      Di bawah ini saya lampirkan antara nukilan jiwang zaman remaja dulu.., tp bukan saya yang buat.., kawan saya yang buat.., tadi kemas2 kotak2 yang lama, terjumpa plak 1 peti harta karun.., selak punya selak,jumpa lah bende ni,




      Amacam??? Jiwang x??? Agak jiwang kn?? Ihihihhi... tapi itu kisah lama ok.., x perlu di ungkit lagi..,

WALLAHUALAM... (^-^)




dah baca?? (^_^) Terima kasih

Thursday, September 20, 2012

AnTaRa PeRkaHwiNaN, HanTaRan daN ZiNa...,


ASSALAMUALAIKUM  &  SALAM SEJAHTERA.....,
      Entri kali ni saya nak share perkara yang amat berharga.., nak tahu ape dia? Sila klik laaaaa link kat bawah ni ok...,




       Dah baca?? Terima kasih.., saya dapat info dari MAKLUMAT.MY “SUMBER MAKLUMAT ANDA” hahahahah...... tp mmg berguna taw..,




WALLAHUALAM... (^-^)


dah baca?? (^_^) Terima kasih

~..(^-^) HiDuP Mesty CeRia..~
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Valentine's day pumping heart
CreaTed By MieRa... kiSaH MaNusSia..-AkiEmiE..